خیر به زبان فارسی موجود نیست . اگر سوالی درباره این برد دارید سوال کنید .
M3RS4D 50062 (30-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خدا شما رو از ما نگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال زیاد دارم اما چون مبتدی هستم یکی یکی و کم کم میپرسم ممنون میشم شما هم با زبان ساده توضیح بفرمایید ممنون
درباره نحوه جاگزاری رم تو X99 گیگا به چه نحوی هست من 16گیگ رم quad گرفتم 4*4 جایی شنیده بودم که نحوه خاصی داره چینش رم روی این مادربردها تا حالت رید فعال بشه ولی کسی که سیستم و جمع کرد همه رو زده توی 4تا از اسلتهای سمت چپ کنار هم
بصورت ترکیب یکی درمیان در هر طرف . 1-3 سمت راست و 1-3 سمت چپ یا اسلات های هم رنگ هر دو طرفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رید نیست دوست عزیز quad channel میباشد .
farjam1990 (30-08-15), M3RS4D 50062 (30-08-15)
کاربر شهرسختافزار
مزیت quad channel چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رمتون در حالت سینگل کانال هست . مثل یک جاده یک بانده هست . ولی وقتی از ترکیب دوال یا کواد استفاده کنید این مسیر به شکل اتوبان چهار بانده هست . اطلاعات همانند ماشین ها سریعتر حرکت میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farjam1990 (30-08-15), M3RS4D 50062 (31-08-15)
کاربر شهرسختافزار
خوب من الان به صورت اشتباه رم جا زدم داخل اسلت مادر برد یعنی حالت quad یا همون چهار بانده فعال نمیشه؟ حتی با اینکه 4تا رم دارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با برنامه cpu-z قسمت memory -spd شات اسکرین بگیرید و در اپلود سنترشهر سخت افزار اپلود و در تاپیک قرار بدید تا دقیق بهتون بگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (31-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks